Naslovnica Sex i ljubav Aplikacije koje će vam pomoći da veza na daljinu bude lakša

Aplikacije koje će vam pomoći da veza na daljinu bude lakša

605
0
PODIJELI
Razlog veze na daljinu može da bude taj što vi i vaš partner živite u različitim gradovima, čak i državama ili jednostavno nemate mogućnost često da se viđate. Upravo zbog vas postoji veliki broj besplatnih aplikacija koje će učiniti da se osjećate bliže jedno drugom.Cosmopolitan donosi sedam najboljih aplikacija za parove koji nemaju mogućnost da se viđaju svaki dan.

1. Couple Game

Ukoliko vas interesuje koliko vas zaista poznaje partner ova aplikacija je odlična obzirom na to da ima kvizove za parove u kom odgovarate na pitanja o sovm partneru iz različitih oblasti života. Bez obzira na to da li ste na početku veze ili ste zajedno neko vrijema ova aplikacija će vas oboje zabaviti.

2. Between

Ova aplikacija je visoko rangirana i ima opciju dopisivanja i poziva. Osim poruka i fotografija koje možete slati jedno drugom tu je i kalendar za važne datume, zabilježavanje sljedećeg susreta i slično,

3. Love Nudge

Ova aplikacija ide korak dalje, bazirana je na ideji ljubavnog jezika, a nudi i opciju postavljanja zajedničkih ciljeva koje želite postići.

4. Gottman Card Decks

Ova aplikacija vam nudi mogućnost boljeg upoznavanja jedno drugog tako što nudi preko 1.000 aktivnosti koje vam pomažu u tome. Gottman ima visoku ocjenu, a nekoliko eksperta je snažno preporučuju. Bazirana je na najprodavanijim knjigama o parovima.

5. Without

Ova aplikacija vam pored dopisivanja daje razne mogućnosti koje će učiniti da se osjećate kao da ste zajedno. Ona vam stalno šalje nove informacije o vremenu u mjestu gdje se vaš partner nalazi kako bi mogli biti sigurni da je stavio/la kremu za sunčanje ili ponio/la kišobran. Na Withoutu se možete povezati samo sa jednom osobom tako da možete biti sigurni da vaš partner nije povezan i sa drugima.

6. Honi

Ovo je aplikacija koja će zagolicati vašu seksualnu maštu. Kao i druge aplikacije sa izazovima, Honi ima kartice na kojima se nalaze izazovi, fantazije, savjeti, poze, kvizovi za bolje upoznavanje i slično. Takođe vam pomaže da vezu podignete na viši nivou postizanjem boljih rezultata u oblasti romantike, seksa, komunikacije i slično.

7. WhenDo

Ukoliko ste vi i vaš partner u različitim vremenskim zonama, WhenDo vam daje najslađi uvid u tačno vrijeme mjesta u kom vaš partner živi. Naravno da možete jednostavno otvoriti svjetski sat i pogledati tačno vrijeme, ali vam on ne daje mogućnost da vidite i fotografiju omiljene osobe.