Naslovnica Zanimljivosti Astrolozi predviđaju četiri “opasna” dana u februaru

Astrolozi predviđaju četiri “opasna” dana u februaru

351
0
PODIJELI

Dan kada Merkur bude u konjunkciji s Plutonom biće veoma stresan i dinamičan dan u kome sve može da krene naopako.

Astrolozi su predvidjeli da će u februaru biti četiri “opasna” dana koji mnogima mogu donijeti probleme i previranja.

Međutim, oni ne moraju nužno biti takvi, mnogo zavisi od toga kako se osjećate u vezi s onim što se dešava, piše magazin.novosti.rs.

11. februar – Merkur u konjunkciji s Plutonom

Konjunkcija je najdisharmoničniji i najagresivniji aspekt planeta. U toj poziciji, tj. na istoj strani Zemlje biće i Merkur i Pluton 11. februara i nalaziće se veoma blizu jedan drugom. Kao rezultat toga, dobijamo veoma stresan i dinamičan dan u kome sve može da krene naopako. Ne oslanjajte se na sreću, jer možda je uopšte neće biti. Ovo je dan kada samo čista logika i razum treba da vode vaše postupke, i ništa drugo.

16. februar – Venera u konjukciji sa Marsom i punim Mjesecom

Još jedna konjukcija, između Marsa i Venere stiže 16. februara. Prema nekim astrolozima ovo može biti čak i opasniji dan od 11. februara, jer će pun Mjesec u Lavu dodati probleme. Energetski sukob Venere i Marsa sugeriše da nas očekuje nagli pad produktivnosti u poslu i u ljubavnoj sferi, kao i brzo nestajanje energije. Ove srijede astrolozi vam savjetuju da radite samo jednostavne stvari i da se ne bavite novim projektima.

24. i 25. februar – opadajući Mjesec u Strijelcu

Astrolozi su analizirali položaj planeta i došli do zaključka da će nam ovaj položaj donijeti mnogo problema. Potrudite se svim silama da ne kupujete skupe stvari jer vas Mjesec može namamiti da bespotrebno trošite, zbog čega kasnije možete zažaliti.