Naslovnica Trudnoća i porođaj Babica podijelila bizarne izjave očeva koje je čula tijekom poroda: Dodajte još...

Babica podijelila bizarne izjave očeva koje je čula tijekom poroda: Dodajte još jedan šav

625
0
PODIJELI

Medicinska sestra babica odlučila je otkriti koje su to najčudnije rečenice i komentari koje su očevi izgovorili tijekom poroda.

Holly je počela objavljivati kratke videe na TikToku u kojima je otvoreno progovorila o neprikladnim komentarima koje je čula od očeva u rađaonici.

“Mislim da biste trebali napraviti carski rez. Ovo traje predugo”, citirala je jednog oca.

“Napravite jedan šav više dolje, doktore. Za mene. Želimo da sve bude kao prije ovoga”, riječi su drugog tate koji je savjetovao doktora tijekom šivanja jer je njegova supruga popucala za vrijeme poroda.

“Jesi li sigurna da želiš epiduralnu? Moja mama je nije uzela. Prije nego što odlučiš, trebali bismo razgovarati o tome”, izgovorio je treći tata dok je njegova partnerica bila u bolovima.

Prvi video koji je Holly objavila skupio je više od 10 milijuna pregleda, a mnoge žene u komentarima su podijelile i vlastita neugodna iskustva.

“Meni je muž govorio da ne budem toliko glasna dok imam trudove”, “Moj tata je upitao moju mamu koliko će još porod trajati jer ga noge ubijaju”, “Nisu me ni zašili, a moj bivši je morao izaći da zapali cigaretu. Sve mu je, kaže, bilo previše”, samo su neki od komentara ispod objave.

S obzirom na to da su njeni videi izazvali veliku pozornost, ali i negativne komentare muškaraca, Holly je privremeno ugasila svoj profil.

(agencije)