Naslovnica Zanimljivosti Genijalan trik da brzo zapakujete poklon (VIDEO)

Genijalan trik da brzo zapakujete poklon (VIDEO)

521
0
PODIJELI

Dok svi sa nestrpljenjem skidamo ukrasni papir, koliko god godina imali, pakovanje ide nešto sporije, a ponekad čak i zamara.

Ukoliko se prepoznajete u ovom opisu, imamo rješenje koje vam može olakšati dane koji su pred nama. Naime, ne morate da budete vješti u ovome, već je dovoljno da primijenite trik koji nam stiže iz Japana, a odnosi se na razmjeru papira.

Video koji ćete uskoro imati priliku da odgledate privukao je puno pažnje, a u prilog tome govori brojka od čak 11 miliona pregleda.

Za svega 15 sekundi ukrasni papir je spreman za savijanje, a kao što smo već naveli, važan je prvi korak. U suprotnom, onaj kome je poklon namijenjen lako može uočiti nabore, koji umiju da pokvare sveukupan utisak.

Vjerujemo da se slažete sa ovom tezom, pa se potrudite da usvojite oproban recept koji uključuje 3 komada selotejp trake i 3 presavijanja papira.

Naravno, podjednaku pažnju treba posvetiti i samom odabiru onoga što će se naći unutra, što iziskuje znatno više vremena, piše “magazin.novosti.rs“.