Naslovnica Sex i ljubav Kako žene procjenjuju muškarce?

Kako žene procjenjuju muškarce?

1164
0
PODIJELI

Svaka žena koju upoznate tajno vas procjenjuje. Evo šta one misle.

Kao žena, znam da u prvih nekoliko sekundi dok me posmatra on već razmišlja da li bi želio seks sa mnom.

Imamo malo iznenađenje za vas! I mi djevojke radimo istu stvar kad ste vi u pitanju. Takođe vidim kad mi odmjerava grudi, noge, pa dobro, i lice. Samo, žene procenjuju na malo kompleksiniji način.

PROBIRLJIVIJE SMO

Tokom prvog kontakta razmišljamo kakva ste osoba, da li ste vrijedni ponovnog susreta. Naše odluke su mnogo pažljivije i realnije donesene.

Recimo, nalazimo se po prvi put u nekom restoranu. Dok prilazim stolu, a momak ustaje ja sam već “snimila” neke stvari (garderobu, držanje, osmeh ), sada kada imam dobar pogled na tebe već ću razmišljati o tvom umu.

MALO MOZGA

Kako autor Kaningam tvrdi, na osnovu očiju se mogu procijeniti mnoge stvari, mrežnjače su povezane sa mozgom i mogu prenijeti mnogo informacija.

Žene će vjerovatno tražiti one koje odaju iskrenost što može da zvuči kao besmislica, ali pre rečima Kaningama, oči mogu otkriti koliko si pametan, zdrav (da li su zjenice čiste ili zamagljene, zakrvavljene), kao i koliko si uzbuđen jer se zjenice tada šire.

PODSVIJEST

Kako će vas žena procijeniti zavisi od toga koliko joj se dopadnu vaše oči. Što su krupnije oči, muškarac se smatra privlačnijim, istakla je autorka Barbi, koja je istraživala povezanost crta lica i privlačnosti.

Boja očiju nije presudna, ali ukoliko nosite naočare, pažljivo izaberite okvir koji Vama odgovara.

OSTATAK LICA

Prema istraživanju Barbi i Kaningama, žene privlači kada su jagodice na muškom licu visoke i kada je veća brada. Te karakteristike, navodno, otkrivaju zrelost pa uspostavljaju ravnotežu sa krupnim očima koje odaju djetinjast pogled.

VAŠE GRUDI

Studija Univerziteta Majnhajm u Nemačkoj pokazala je da muškarci više gledaju u muške i ženske grudi nego sto to rade žene. Čudaci. Žene u većini slučajeva više vole muškarce koji nisu previše nabildovani.

VAŠ X FAKTOR

Potrebna ona jedna tajanstvena stvar koja će nas privući. Ne može se tačno reći šta je to, ali to je ono što bi vas izdvojilo od drugih. Kod Klinta Istvuda, to su one prelijepe bore. Ako mi se dopadne neki dečko, uputiću mu značajan pogled ili čak i osmijeh. Ali ću možda morati da odem, ukoliko imam dogovorenu večeru sa nekim. Imajte na umu da i žene ponekad samo neobavezno gledaju.

 

(menshealth)