Naslovnica Sex i ljubav Kako znati da li ste pronašle ljubav svog života?

Kako znati da li ste pronašle ljubav svog života?

777
0
PODIJELI

Ako se pitate da li je vaš partner ljubav vašeg života, pročitajte ove savjete.

U početnoj fazi odnosa, kada je zaljubljenost u punom jeku, sve izgleda savršeno. Šta poslije dužeg stažiranja… kada više ne gledamo kroz ružičaste naočare?

Pitate se da li je ovo pravi muškarac za vas? Otkrivamo vam znakove koji će vam pomoći da otkrijete da li ste napravili dobar izbor.

Vi ste za njega “broj jedan”

I to ne samo opcija (jedna “od”). Osećate duboko da vas tretira kao da je osvojio lutriju! Vaša sreća je za njega prioritet. On vam posvećuje mnogo vremena i pažnje. Ne morate da tolerišete deljenje vremena između različitih ljudi. Za njega, postojite samo vi. Vaše potrebe su najvažnije – i uvijek će biti pored vas kada vam zatreba.

Razumijete se bez riječi

Istinska komunikacija duše ne zahtjeva riječi. Da li se desilo da istu stvar kažete u isto vrijeme? I ne postoji takva stvar kao što je neugodna tišina.

Hemija lebdi u vazduhu

Postoje iskre između vas sve vrijeme, a ne samo u seksualnoj sferi. Osećate hemiju kada se radi o vašim zajedničkim interesima i trošenju vremena. Jednostavno vas vuče da provodite zajedno 24/7.

Imate zajedničke ciljeve

Ništa ne zbližava dvoje koliko gledanje u budućnost u istom pravcu. Postoje određene stvari za koje morate biti sigurni da mislite o njima na isti način. I ne samo broj djece ili religija već i manje stvari koje pripadaju zajedničkom svakodnevnom životu.

Dobra energija i poverenje

Osjećate se ugodno sa svojim partnerom i imate povjerenje u njega. Možete otvoreno reći ono što mislite i ne plašite se odgovora. Njegovo prisustvo podiže vaše pozitivne vibracije i daje vam energiju.

Da li se sve tačke poklapaju sa vašim odnosom? To su naravno samo neki primeri. Najvažnije je, međutim, vaša intuicija koju treba da slušate i… samo joj verujete.

(zenskimagazin)