Naslovnica Life Style Kućni predmeti koji dom prikazuju konstantno prljavim

Kućni predmeti koji dom prikazuju konstantno prljavim

527
0
PODIJELI
Prepuna kuhinjska pločaKoliko god se trudili, suđe i ostale stvari iskorištene tokom kuhanja i boravka u kuhinji, a najčešće ostavljeni na kuhinjskoj ploči, činit će da i ostatak prostorije djeluje neuredno i zapušteno.

Prljavi džogeri neugodnog mirisa

Mnogi imaju problem s prostorom, te se susreću s nemogućnošću “prikrivanja” predmeta koji “ne bi trebali da se vide”. Jedni od tih su i sredstva i pomagala za čišćenje koji, nakon korištenja, mogu zaudarati. Također, vrlo je moguće da će prljavi džogeri narušiti sliku vaše očišćene kuće, dok čiste i mirišljave krpe, istovremeno, daju potpuno drugi, pozitivniji dojam.

Prepun kuhinjski stol

Vrlo je važno kuhinjski stol čuvati urednim i čistim. Istina praktičnije je kada su biber, sol, ubrusi, sos i druge stvari nadohvat ruke, međutim sve navedeno, kada se nađe na jednom mjestu, ostavlja dojam neurednosti. I u ovom slučaju se preporučuje minimalizam.

Korpa za veš bez poklopca

Kada je pretrpana, a uz to i bez poklopca, korpa za veš prostoriju naizgled čini ekstremno neurednom. Prilikom odabira korpe za veš, obavezno obratite pažnju da sadrži poklopac jer ćete, na taj način, sakriti činjenicu da niste stigli oprati veš.