Naslovnica Life Style Lijepa, elegantna i otkačena trudnica

Lijepa, elegantna i otkačena trudnica

1789
0
PODIJELI

Nema niti jednog razloga zbog kojeg bi trudnicama trebalo uskratiti da i u trudnoći nastave odijevati ono što vole

Trudnoća je jedno od najljepših razdoblja u životu žene. Činjenica je da u tom periodu one zrače nekim posebnim sjajem i ljepotom.

Zato nema niti jednog razloga zbog kojeg bi im trebalo uskratiti da i u trudnoći nastave odijevati ono što vole. Jedino kroj treba biti prilagođen stomaku koji iz mjeseca u mjesec raste.

Kada osjetite da više ne možete zakopčati omiljene traperice, stiglo je vrijeme za ulaganje u kvalitetne i udobne trudničke hlače.

Takve obično imaju u pojasu elastičnu traku (platneni umetak) koji se širi zajedno sa vašim stomakom i to je jedino što ih razlikuje od običnih hlača.

Osim toga, dovoljan vam je samo jedan dobar, klasičan model koji možete kombinirati u raznim prilikama i varijantama. Na istom principu funkcioniraju i trudničke suknje.

Kad kupujete košulju birajte boje i dezene koji vam se i inače najviše sviđaju. Nema pravila, možete eksperimentirati do mile volje.

Najudobnije ćete se osjećati u prirodnim materijalima poput pamuka, viskoze ili lana. Ako želite biti ležerna trunica možete potražiti pamučne majice sa zanimljivom natpisima.

Da bismo vam olakšali izbor, ali i zaštitili novčanik, evo liste odjevnih predmeta koje je dobro i isplativo kupiti:

1. Crne trudničke hlače, koje možete nositi na posao, u šetnju gradom ili na večeru. Kombinirajte ih s običnim pamučnim majicama, elegantnim košuljama ili tunikama.

2. Traperice, ali obavezno moraju biti s mnogo elastina i prilagođene trudnicama. S pravom kombinacijom u tome ćete se osjećati udobno, moderno i zavodnički, usprkos oblinama i već povelikom stomaku.

3. Bijela pamučna majica u kombinaciji s crnim hlačama ili trapericama te upadljivim modnim dodacima bit će puni pogodak.

4. Crna haljina, koju s malo mašte i modnih dodataka lako možete pretvoriti u pravu večernju kreaciju.

5. Novi, udoban grudnjak na kojem će vam vaše nabrekle i pune dojke biti vrlo zahvalne.

6. Široka, prozirna, pastelna tunika u kombinaciji s trapericama bit će sexy.

7. Nakit i modni dodaci svih oblika, boja i materijala. Ne zaboravite ga nositi i poslije poroda.

8. Pamučna vesta na preklop koja raste skupa s vašim trbuhom.

(mame i bebe)