Naslovnica Life Style Mirisi i parfemi za majke

Mirisi i parfemi za majke

2481
0
PODIJELI

Kada se dijete rodi i ode kući sa majkom, cijela kuća ili stan počinje da miriše na nježnost.

Puderi i kremice su stalno korišćeni i uvijek pri ruci.

Svaka majka i poslije porođaja želi da bude ženstvena, njegovana i lijepa.

Upravo zbog toga je bitno da koristi i neke mirise koji nisu jaki, ali ipak da izražavaju njen karakter.

Usput moramo paziti da parfem koji koristimo ne bude previše intenzivan, jer to malom djetetu može da škodi ili da mu smeta.

Ipak, postoje pravi parfemi koji su namijenjeni za mame i koji daju malu dozu mirisa koži.

Ovi parfemi su vrlo prefinjeni i sadrže u sebi puderaste akorde.

Arome u sastavu mirisa podsjećaju na miris kozmetičkih torbica i pudera, praškaste su, ženstvene i sofisticirane, ili bolje reći ovi mirisi su bebi mirisi koji su slični upravo njima.

Evo, preporučujemo vam nekoliko konkretnih parfema sa kojima ćete doživjeti nešto neverovatno lijepo i osjećaćete se posebno fino.

Baby Touch je dečiji parfem predstavljen 2002. godine. Sačinjen je od vanile, nerolija i mandarine, dizajnirao ga je parfimer Michel Girard. Bez obzira što je namijenjen djeci, slobodno ga koristite i vratite se u prošlost!

Petits et Mamans Bvlgari je bezalkoholni puderasto- cvjetni parfem koji daruje radost majkama i djeci, kao i buducim majkama. U parfemu su korišćeni isključivo blagi i kvalitetni sastojci koji ne oštećuju nježnu dječiju kožu. Čaj, toliko omiljeni kod Bvlgari, je opet među osnovnim sastojcima, njegov miris, koji nije čest u parfemskom svijetu, toliko smirujući i optimistični istovremeno, bodri vas i ublažuje sve oštrine životnih situacija baš kao šoljica svežeg čaja u lijepom društvu.

Intimissimi parfem za žene je simbol pudera i puderastih akorda. Namijenjen je damama koje obožavaju biti majke. Vraća u prošlost kada ste tek postali majka. Kreiran je i predstavljen 2008. godine.

Dolce&Gabbana je prošle godine predstavio svoj novi miris pod imenom Perfume for Babies Dolce&Gabbana za žene i muškarce. Ova uniseks aroma je vrlo prijatna i nježna, sačinjen od najfinijih akorda. Pored toga ne sadrži alkohol, ali je sastavljen od citrusa, dinje i meda.

PninaTornai, dizajnerka vjenčanica, lansira svoj prvi istoimeni parfem 2013. godine. Preko 20 godina Pnina nosi kombinaciju tri razlicita mirisa pomiješana zajedno. Svaki od ovih mirisa potiče iz tri različita dijela svijeta, koje je sad napokon sjedinila. Glavne note uključuju amber, vanilu, paculi i bebi puder. Najbolji sastojci za nježnu i savremenu ženu.