Naslovnica Sex i ljubav Muškarac tajno “prosio” djevojku 23 puta, ona to nijednom nije primijetila

Muškarac tajno “prosio” djevojku 23 puta, ona to nijednom nije primijetila

986
0
PODIJELI
Okoro ju je jednom fotografisao kako spava s prstenom u ruci, a da to ne zna.
Naredna dva dana je ostavio prsten u njenoj kutiji s nakitom, a ona ga nije primijetila. Kada to nije shvatila, napravio je izazov za sebe da napravi što više fotografija sa njom i prstenom prije nego ona shvati o čemu se radi.

“Napokon vam mogu ispričati cijelu priču. Svi oni koji su zaprosili svoju ljepšu polovinu znaju da je važno da se to odradi na način koji će pokazati kakav ste par, ali ujedno i dokazati vašu veliku ljubav. Neki isplaniraju večeru, neki naprave poseban dekor… ja nisam jedan od njih. Poprilično sam spontan”, započeo je priču Okoro na Facebooku.

Dodao je kako bi ga njegova djevojka Cally otkrila i zapitkivala o tome šta planira ako bi on predložio da odu na posebnu večeru ili izlet, jer to nije njegov stil. Zbog toga je prsten stalno nosio u džepu nadajući se da će naići na poseban momenat u kojem je može zaprositi.

“Nakon mjesec dana razmišljanja o tome šta bih mogao učiniti, legao sam na kauč i posmatrao prsten, kada me je ona umalo uhvatila i vidjela ga. Tada sam shvatio da bih mogao početi bilježiti te momente i napraviti galeriju fotografija na kojima sam umalo uhvaćen s prstenom”, nastavio je.

Okoro je zatim nastavio praviti fotografije na kojima su Cally i prsten sve do momenta kada je uhvatio savršen trenutak za prosidbu. Njegova galerija je dobila više od 30 hiljada lajkova i duplo toliko dijeljenja na Facebooku, a komentari potvrđuju da je ideja bila unikatna i genijalna.