Naslovnica Sex i ljubav Muškarci otkrili zbog kojih stvari mogu izgubiti volju za seksom

Muškarci otkrili zbog kojih stvari mogu izgubiti volju za seksom

806
0
PODIJELI
Neki odgovori su bili predvidljivi, dok su drugi bili potpuno neobični.“Ne volim žene koje se pretvaraju da vole seks” rekao je jedan od ispitanika. On je kazao kako mu se to često događa, te kako njegove partnerice u početku kažu da “obožavaju” seks, ali se šest mjeseci kasnije situacija mijenja, te on tada ima osjećaj da je u krevetu sa drugom ženom.

“Ne volim previše teatralnosti u seksu”, naveo je drugi ispitanik koji je naglasio kako je bio sa djevojkom koja je prebrzo počela stenjati. Nije mogao vjerovati u njenu “izvedbu” te kaže kako nijedan muškarac ne voli kada žene pretjeruju.

“Ne volim kada žene ne vole eksperimentirati”, naveo je muškarac koji svoju partnericu nije mogao nagovoriti da s njim proba nove stvari. Dodao je kako on voli istraživati, te da bi mu smetalo da ima partnericu koja ne dijeli njegovo mišljenje.

“Žene koje nemaju samopouzdanja mi nisu drage”, kaže muškarac koji čvrsto vjeruje da je povjerenje najvažnija stvar između njega i njegove partnerice, te da bi ona trebala da se opusti i vjeruje mu u postelji.

“Ako se ne zna ljubiti, vjerovatno mi se neće svidjeti”, kažu muškarci koji ne vole kada njihova ljepša polovina ne zna da ih ljubi.

“Neugodan miris nam smeta!”, pogotovo ako su žene već unaprijed svjesne da će se nešto desiti u spavaćoj sobi. Muškarci kažu kako im ne škodi srediti se pred odlazak u krevet.

“Ne volimo žene koje previše zapovijedaju”, naveo je jedan od muškaraca dodavši kako ne može da odluči šta mu je gore, žene koje ne daju nikakvu povratnu reakciju ili žene koje previše pričaju i traže.

Naposlijetku, zaključili su i kako im smeta kada žene pričaju o svojim drugim partnerima, kada se ne odvajaju od telefona, kada im tepaju i kada ostavljaju ljubimca u sobi za vrijeme seksa. Nisu im drage ni situacije kada žene “malo više popiju” ili kada lažiraju orgazam.