Naslovnica Sex i ljubav Muškarci i žene ne žele seks u isto vrijeme

Muškarci i žene ne žele seks u isto vrijeme

712
0
PODIJELI

Najnovije istraživanje pokazalo je da se muškarci i žene razlikuju u još jednoj stvari – nisu raspoloženi za vođenje ljubavi u isto vrijeme.

Iako smo već naslućivali ovo pravilo, jedno istraživanje ga je i potvrdilo – heteroseksualni parovi nisu raspoloženi za vođenje ljubavi u isto vrijeme.

Sudeći prema rezultatima istraživanja koje je sprovela kompanija koja se bavi proizvodnjom seksualnih igračaka “Lovehoney”, a koje je obuhvatilo 2.300 odraslih osoba, muškarci najviše uživaju u seksu u periodu od šest do devet sati ujutro, dok su pripadnice ljepšeg pola raspoloženije za razmjenu nježnosti između 23 sata i 2 sata poslije ponoći.

Samo 16 procenata muškaraca je izjavilo da voli da vodi ljubav prije spavanja, dok svega 11 procenata žena priželjkuje seks u jutarnjim satima.

Oko 44 % žena i 33 % muškaraca koji su učestvovali u istražvanju su priznali da su u ranijim vezama imali probleme zbog različitih potreba kada je seksualni život u pitanju. Ipak, ispitivanje je takođe pokazalo da se partneri tokom veze prilagođavaju drugoj polovini i traže kompromis kada su u pitanju razmjene nježnosti u spavaćoj sobi.

(lifecontent – Foto: Ilustracija)