Naslovnica Sex i ljubav Nakon 35 godina braka i devetero djece saznao da je bio neplodan...

Nakon 35 godina braka i devetero djece saznao da je bio neplodan cijeli život

939
0
PODIJELI

Muškarac iz Maroka nedavno je podnio zahtjev za razvod nakon što je nakon rutinske pretrage saznao da je neplodan skoro cijeli život, te da nikako ne može biti otac devetero djece.

Za muškarca koji je u marokanskom gradiću Sidi Slimane radio kao profesor, život je preokrenuo posjeta urologu. Liječnik je otkrio malu cistu na njegovom testisu, na kon čega mu je objasnio da je ima već dugo vremena, prenosi Index.hr.

Nakon što ga je liječnik poslao na dodatne pretrage ispostavilo se da je cista bezopasna, no da je muškarac sterilan skoro cijeli život. Problem je što je u vrijeme kada je to saznao profesor bio u sretnom braku već 35 godina u kojem je njegova supruga rodila devetero djece.

Prije podnošenja zahtijeva za razvod, napravio je još nekoliko tekstova i svi su potvrdili da je neplodan i da nikako ne može biti otac te djece. Analize su pokazale da se cista koja ga čini sterilnim na njegovom penisu nalazi duže od pedeset godina.

Preljub je u Maroku kažnjiv pa njegovoj supruzi prijeti i zatvorska kazna dokaže li joj se krivnja, piše Oddity Central.

Nakon što je saznao za neplodnost, osim što je zatražio razvod od žene, odrekao se i svih roditeljskih prava prema djeci.