Naslovnica Sex i ljubav Nepismenost, loš zadah i previše suprotnosti odbijaju žene na prvom izlasku

Nepismenost, loš zadah i previše suprotnosti odbijaju žene na prvom izlasku

801
0
PODIJELI
Stranica Men's Health je prenijela nekoliko stvari koje odbijaju žene na prvom izlasku te na koje posebno treba obratiti pažnju.Među prvima je nepismenost, a tridesetdvogodišnja Lauren iz New Yorka tvrdi da je za nju to najveći problem.

“Kada sam se počela upoznavati s mladićima preko interneta, najviše mi je smetalo kada je neko nepismen. Nema veze koliko je neko lijep i zgodan, ako ne zna pisati, onda mi se ne sviđa”, rekla je Lauren.

Ashleigh je izjavila da je za nju bitno kako muškarac miriše.

“Kada se upoznajete prvi put te se pozdravljate, odmah ćete primijetiti da li on miriše dobro ili loše. Loš miris ili znoj je definitivno nešto što odbija djevojke, a uz to ide i loš zadah. Sjećanje na miris ostaje duboko ucrtano u mozgu, nemojte tu zabrljati”, rekla je Ashleigh.

Holanđanka Julia je rekla kako je njoj bitno čime se njen potencijalni partner želi baviti u budućnosti te misli da nikada ne bi mogla biti s nekim ko ne podržava istu političku stranku kao ona.

“Prije nekoliko dana sam bila na zabavi u jednom klubu i prišao mi je dečko s kojim sam započela razgovor te je usred svega pitao mogu li mu dati svoje Instagram ime. Pitala sam zašto će mu to te mi je bilo čudno zašto ne želi moj broj telefona. On je samo rekao da je došlo vrijeme kada se neko ko vam se sviđa treba prvo dodati na Instagram, kako bi mogao pogledati profil i procjeniti da li ste dovoljno dobri za njega”, rekla je dvadesetdevetogodišnja Madeline iz New Yorka.

Sydney je pak naglasila kako muškarci ne trebaju govoriti o novcu na prvom izlasku, a Hailey je dodala da joj je od svega najgore kada neko ima hranu među zubima ili ne vodi računa o higijeni usta.