Naslovnica Zanimljivosti Nevjerovatna scena šokirala ljude “Mislio sam da je spajdermen” (VIDEO, FOTO)

Nevjerovatna scena šokirala ljude “Mislio sam da je spajdermen” (VIDEO, FOTO)

262
0
PODIJELI

Snježni pokrivač u pojedinim dijelovima Nove Varoši dostigao je visinu i preko jednog metra.

va raspoloživa mehanizacija je na terenu, a ekipe EDS rade na otklanjanju kvarova na elektro-mreži. Prilikom raščišćavnaja snijega, viđene su i scene zbog kojih su pojedini građani, morali dobro da protrljaju oči.

Komšije koje su vidjele jednog Novovarošanina kako čisti snijeg sa krova svoje kuće, ostale su zatečene prizorom, zbog čega su isti morali i da ovjekoviječe fotografijom.

FOTO: RINA
FOTO: RINA

– Jutros kada sam se probudio, ugledao sam nesvakidašnju scenu. Pomislio sam da je Spajdermen. Čovjek je stajao na vrhu kuće, kao potkrovlje, treći sprat i čistio snijeg. Mislio sam da sanjam, morao sam da protrljam oči – rekao je mještanin Nove Varoši za Rinu.

Porodična kuća koja se nalazi između žičare i magistralnog puta na Zlataru, samo je jedna od mnogih zavijanih u ovim krajevima. U namjeri da im snijeg ne uđe u domove, mještani se sami snalaze kako znaju i umiju, te poput ovog čovjeka, kroz otvore na krovu čiste snijeg sa crijepova u namjeri da izbjegnu da snijegovi ne polupaju, a voda prodre u dom.

FOTO: RINA
FOTO: RINA

U razgovoru za Rinu, predsjenik opštine Nova Varoš, Radosav Vasiljević, izjavio je da se siituacija u ovom mjestu polako popravlja u odnosu na jučerašnji dan.

– Situacija je ipak bolja nego juče. Zahvaljujući brzoj intervenciji nadležnih struja je stigla u većinu kuća u svim krajevima Nove Varoši. Padavine su konačno stale, što putarima olakšava posao. Danas se kreće sa iznošenjem snijega iz grada, jer su gradske ulice i trotoari u potpunoj snežnoj blokadi. Na snazi je i zabrana, nema parkiranja u centralnim ulicama – naglasio je u izjavi za RINU predsjednik opštine Nova Varoš, Radosav Vasiljević.