Naslovnica Life Style Odaberite najbolji kupaći kostim prema obliku tijela (FOTO)

Odaberite najbolji kupaći kostim prema obliku tijela (FOTO)

2049
0
PODIJELI

Odabir kupaćeg kostima prema obliku tijela ne mora biti zastrašujući. Uz pomoć nekoliko savjeta pronađite pravi kroj, materijal i stil za svaki oblik i veličinu tijela, ali i životnu dob.

Jednodijelni kupaći kostimi u dvije boje nevjerovatno dobro će pristajati svim ženama. Kada ste u potrazi za najboljim kupaćim kostimom za sve oblike tijela, jednodijelni dvobojni kostimi mogu vam pomoći da imate više samopouzdanja.

Foto: AmazonFoto: Amazon

Ukoliko ste nesigurni zbog nekog dijela tijela, a sigurni u neki drugi dio tijela, Jenni Burt predlaže da potražite kupaći kostim s nekim zanimljivim printom baš na mjestu gdje želite da privučete poglede. Naprimjer crno-bijeli kupaći kostim s remenom, dat će dodatni akcent na vaš struk i figuru pješčanog sata.

Foto: AmazonFoto: Amazon

Ako ste skloni zaboraviti kremu za sunčanje, birajte kupaće kostime s dugim rukavima u kojima ćete se po cijeli dan moći kupati, a da ne brinete da ćete izgorjeti.

Foto: AmazonFoto: Amazon

Ukoliko nemate pretjerano velike grudi, kupite dvodijelni kupaći kostim sa šarenim printom. Ovaj kupaći kostim savršen je za američke plaže, a posebno ukoliko ste na Havajima.

Foto: AmazonFoto: Amazon

Iako na prvi pogled svi kupaći kostimi izgledaju isto, postoje jednodijelni kupaći kostimi koji prekrivaju stomak i sužavaju struk. Ovaj kroj kupaćeg kostima najbolji je za oblik tijela kruške ili jabuke.

Foto: AmazonFoto: Amazon

Ukoliko ste trudnica koja će ove godine prošetati trudnički trbuščić po plaži, trebat će vam i jedna suknja koja se savršeno uklapa s bilo kojim kupaćim kostimom koji imate.

Foto: AmazonFoto: Amazon

Jednodijelni kupaći kostim u crnoj boji sa širokim bretelama idealan je za sve one žene koje imaju bogato poprsje. Ovi kostimi savršeno podižu i oblikuju vaše grudi i možete ih kupiti u veličinama od D do G.

Foto: AmazonFoto: Amazon

Za djevojke koje su stalno u pokretu idealni kupaći kostimi su oni poput vaše opreme za teretanu. Ovaj gornji dio kupaćeg kostima možete upariti čak i s kratkim hlačicama. Brzo se suši, a u njemu možete raditi jogu, trčati po plaži pa čak i raditi vježbe.

Foto: AmazonFoto: Amazon

Za žene s oblinama preporuka je jednodijelni crno-bijeli kostim.

Foto: AmazonFoto: Amazon

Kupaći kostim koji svaka žena mora imati je kupaći kostim koraljne boje. Ovaj kupaći kostim podjednako mogu nositi i žene od 20 i one od 60 godina.

Foto: AmazonFoto: Amazon

Volite li sunce, ove godine neizbježna je jarkožuta boja kupaćeg kostima. Ovaj kupaći kostim nema žice u sebi i najbolje pristaje ženama koje imaju tijelo oblika jabuke.

Foto: AmazonFoto: Amazon

Također, ove godine su u modi i kupaći kostimi u stilu pedesetih godina prošlog vijeka koji savršeno pristaju ženama s oblinama i tijelom oblika pješčanog sata.