Naslovnica Life Style Ove stvari trebate odmah baciti jer u vašem domu samo skupljaju prašinu

Ove stvari trebate odmah baciti jer u vašem domu samo skupljaju prašinu

302
0
PODIJELI

Vrijeme je za generalku, a bez obzira na izvor nereda, ovaj popis pomoći će vam da eliminirate ono što vam nije potrebno, tako da možete napraviti prostor za stvari koje zapravo koristite.

Stari peškiri za kupanje

Većina nas voli imati pri ruci stara otrcani peškir za kupanje za neuredne zadatke čišćenja ili kada pas uđe s blatnjavim šapama, ali vjerojatno vam ne treba njih 10. Zato zadržite nekoliko starih peškira, ostale bacite.

Stara posteljina

Možda još uvijek čuvate posteljinu za krevetić čak i nakon što je vaše dijete prešlo na veliki dječji krevet, ili možda čuvate te posteljine za svaki slučaj. Vrijeme je da ih bacite! Ako su još uvijek u dobrom stanju, operite posteljinu i provjerite u lokalnom skloništu ili neprofitnoj organizaciji jesu li zainteresirani za donaciju.

Neusklađena posteljina

Kada prekapate po zalihama ormara za posteljinu, možda ćete pronaći plavu gornju plahtu bez odgovarajućeg kompleta ili jednu usamljenu jastučnicu koja ne stane ni za jedan jastuk koji posjedujete. Vrijeme je da ih se riješite i oslobodite svoj ormar.

Toaletne potrepštine s isteklim rokom trajanja

Osim posteljine i ručnika, mnoga kućanstva koriste svoj ormar za pohranu dodatnih kupaonskih potrepština. Sada je vrijeme da provjerite te datume isteka i bacite sve stare bočice losiona za tijelo ili kreme za sunčanje.

Nepotrebni proizvodi za čišćenje

Ako je vaš ormar za posteljinu ujedno i vaš pomoćni ormar, ne zaboravite pregledati svoje potrepštine za čišćenje. Imajte na umu da proizvodi za dezinfekciju obično imaju rok trajanja, nakon čega nisu toliko učinkoviti. Slijedite upute za odlaganje na naljepnici.