Naslovnica Sex i ljubav Ovo je nekoliko seksi poruka zbog kojih partner neće moći da vam...

Ovo je nekoliko seksi poruka zbog kojih partner neće moći da vam odoli

700
0
PODIJELI
No, nije tajna da su muškarci vizuelni tipovi. Stoga, nema ničeg boljeg od lascivnog SMS-a s fotografijom ili videom koje šaljemo ako želimo brzu reakciju.

Nema smisla oklijevati. Ako želite trenutnu reakciju, treba da djelujete na direktan način. Dakle, eksplicitna poruka koja jasno prenosi informaciju, kao naprimer “uzbuđuješ me”, bit će sasvim uredu.

Ako želite da napalite muškarca, nema bolje taktike nego podsjećanje na ono što se već dogodilo. Stoga, umjesto da mu šaljete tekst u kojem mu najavljujete šta ćete mu raditi, pošaljite mu nešto u stilu kako ne možete da izbacite iz glave ono što ste radili noć ranije. Reakcija je zagarantovana i te iste večeri ćete najvjerovatnije to isto raditi još jednom. Nekoliko puta.

Kao u restoranu, zagolicat ćete mu maštu ako mu budete prepričavali u detalje šta ga čeka na meniju. Tako ga u tekstualnoj poruci možete skinuti, opisivati mu šta ćete mu raditi, nagovjestiti masažu cijelog tijela.

Sekstiranje bi uvijek trebalo biti obostrano, jer neželjene poruke nikad nisu seksi i mogu se smatrati seksualnim uznemiravanjem. U Texasu je zabranjeno slanje neželjenih slika. Dakle, ukoliko ste u Houstonu i pošaljete sliku svog polnog organa nekome ko to nije tražio i ne želi vidjeti, možete biti kažnjeni sa čak 500 dolara.