Naslovnica Sex i ljubav Pet tipova muškaraca s kojima ne treba da žurite u krevet

Pet tipova muškaraca s kojima ne treba da žurite u krevet

1022
0
PODIJELI

Ako padnete u iskušenje da odete u krevet sa nekim od ovih muškaraca, ne žurite. Postoji šansa da ćete, čak i ako sve bude super, u nekom trenutku zažaliti zbog toga!

Muškarac kojeg ste upravo upoznali u klubu

U polumraku, uz glasnu muziku, može vam se učiniti da je pred vama princ iz bajke. Ali, mladić koji vam pošalje piće, a onda priđe da se upoznate, smije se vašim šalama i duhovitosti sipa kao iz rukava, sutra, na “dnevnom svjetlu” može ostaviti sasvim drugačiji utisak. To što vam se dopada nije razlog da to veče završite seksom. Dovoljno je da mu, za početak, date broj telefona, a zatim sačekajte da vidite kako će se stvari razvijati.

Kolega sa posla

Čak i ako imate utisak da je kolega koji vam se dopada najbolji, najpristojniji, najšarmantniji čovjek kojeg ste ikada upoznali, možda je ipak bolje da prikočite. Ako se niste zaljubili, već je u pitanju samo fizička privlačnost, poslije seksa zajednički trenuci dok pravite kafu i pomalo flertujete, kojima ste se toliko radovali, pretvoriće se u momente ispunjene neprijatnim ćutanjem. Ako ste se zaljubili, samo naprijed, naravno.

Bivši partner

Poslije raskida nema više nikakvog razloga da ikada više odete u krevet sa bivšim. Ako više nije vrijedan “titule” partnera, onda se svakako ne “kvalifikuje” za ljubavnika, zar ne?

Seksi, slobodan prijatelj (iz djetinjstva, sa fakulteta…)

Divan je, zgodan i uvijek je tu za vas… Postoje dva moguća scenarija: ili ćete u jednom trenutku shvatiti da je prijateljstvo preraslo u ljubav, u kojem će slučaju seks biti prirodna stvar, kao i u svakoj vezi, ili ćete u trenutku “slabosti” završiti u krevetu, a onda se kajati što ste upropastili dragocjeno prijateljstvo…

Onaj za kojeg ste svjesni da nije dobar za vas

Ali vam kroz glavu prođe “promijeniće se”. Neće. Toliko je jednostavno.

Ima situacija u kojima je bolje obuzdati strasti, bar na neko vrijeme, dok ne budete sigurni šta zaista želite. Mada… ponekad i ljubavi za cijeli život počnu seksom za jednu noć…

(Mondo.ba)