Naslovnica Life Style Pletene torbe i cipele brenda Cult Gaia zaludjele ljubitelje mode

Pletene torbe i cipele brenda Cult Gaia zaludjele ljubitelje mode

2402
0
PODIJELI

Novi proizvodi američkog brenda Cult Gaia oduševili su ljubitelje mode širom svijeta. Zanimljivog dizajna i pristupačne cijene, platnene torbe i cipele Cult Gaia preplavile su društvene mreže.

Modna kuća Cult Gaia osnovana je 2012. godine u Los Angelesu i u veoma kratkom vremenskom periodu uspjela je privući brojne modne blogere i ljubitelje mode.

Američka kuća je prije nekoliko dana lansirala svoju prvu kolekciju torbi. Pletene torbe pastelnih boja, svih veličina i oblika, osvojile su brojne dame. U saradnji s Net-a-porterom, Cult Gaia je lansirala i pristupačnu kolekciju cipele koje prate kolekciju pletenih torbi. Tako sada dame mogu napraviti svoju idealnu kombinaciju torbe i cipela koja će se uklopiti u skoro svaki ljetni outfit.

Modni kritičari predviđaju da bi Cult Gaia mogla u rekordnom roku rasprodati svoje nove proizvode, s obzirom da su društvene mreže preplavile fotografije njihovih torbica i cipela. Pod hashtagom #cultgaia na Instagramu možete pronaći više od 22.000 postova.

Cult Gaia jedan je od pozitivnih primjera kako i mali brendovi uz inovativan i moderan dizajn mogu popularizirati svoje proizvode.