Naslovnica Uncategorized Pristala je da bude SUROGAT MAJKA, a 2 meseca posle porođaja čula...

Pristala je da bude SUROGAT MAJKA, a 2 meseca posle porođaja čula je PRAVU ISTINU o bebi i ZANEMELA od ŠOKA! Usledile su nedelje i nedelje PRAVOG PAKLA

983
0
PODIJELI

Zamislite da zatrudnite kada ste već trudni. Zapravo, to je moguće. Možda su veće šanse da vas udari grom ili osvojite sedmicu na lotou, ali i dalje je tako nešto moguće. Taj fenomen zove se superfetacija i javlja se kada žena nastavi da ovulaira i nakon što ostane trudna.

Posle mnogo muka Džesika je ipak celu priču obrnula u svoju korist

“Žena ovulira, zatrudni, embrion se razvije, a ona par dana ili nedelja kasnije ponovo ovulira, ponovo zatrudni, i stvori drugi embrion”, objašnjava ginekolog Šeri A. Ros.

Superfetacija se uglavnom javlja kod životinja, ali postoji i 11 takvih prijavljenih slučajeva među ljudima u Americi, a takva je i priča Džesike Alen.

Ova 31-godišnja dama pristala je da bude surogat majka jednom kineskom paru, za šta je dobila 30.000 dolara. Bila je primorana na tako nešto, kako bi uspela da obezbedi krov nad glavom za svoju porodicu – njenog partnera Vardela Džaspera i dvoje dece.

Međutim, ispostavilo se da je u trenutku kada je nosila u svom stomaku dete drugih ljudi, zatrudnela sa svojim izabranikom i nosila još jednu bebu – svoju sopstvenu.

Nisu ni slutili da Džesika čeka i njihovu zajedničku bebu

Nisu ni slutili da Džesika čeka i njihovu zajedničku bebu

“Nijedna žena na svetu ne bi trebalo da živi, a da ne oseti posebnu vezu i ljubav između majke i deteta”, rekla je Džesika.

Ona je ostala trudna putem IVF tretmana, a šest nedelja kasnije ginekolog joj je saopštio da je u njenoj materici još jedna beba. Isprva je mislila da će roditi identične blizance, ali su stvari postale sumnjive kada su dečaci rođeni.

Jedan dečak je imao svetlu kožu i izgledao je kao Kinez, a drugi – ne. Obojica su predata pravnim roditeljima odmah po rođenju, a Džesika je imala prilike da vidi samo fotografiju. Bilo joj je jasno da oni nisu bliznaci.

DNK test je naknadno utvrdio da je jedan od njih Džesikin biološki sin. Surogat agencija tražila je od Alenove 22.000 dolara kako bi joj vratili njeno biološko dete. Kako nisu bili u finansijskoj situaciji da ispune takve zahteve, agencija je bebu stavila na usvajanje.

“Tražili su da usvojim, tačnije kupim svoje rođeno dete. Nisam ni znala da sam trudna sa svojom bebom. Nosila sam svoje dete i nisam znala da je moje”, ispričala je ona.

Malači sada odrasta sa svojom porodicom

Ipak, nakon medijske pompe Džesika i Vardel dobili su svog sinčića nazad, ali su dali ogroman novac na birokratske troškove i sudske procese.

“Teško nam je da živimo sa saznanjem da je naš Malači prva dva meseca života proveo u tuđim rukama. To mi slama srce. Ipak to što je sada ponovo sa nama, ublažava mi bol”, zakjučila je ova Amerikanka i istakla da više nikada neće ponovo biti surogat majka.

zena.blic.rs