Naslovnica Sex i ljubav Proizvođači seks lutki napravili prvog muškog modela za žene

Proizvođači seks lutki napravili prvog muškog modela za žene

1466
0
PODIJELI

Proizvođači lutki za seks napravili su muškog modela-robota Henryja koji će “pomutiti” um na prvi pogled svima onima koji vole ovakvu vrstu zabave.

Visok je 182 centimetra, ima “six-pack” mišiće i crnu kosu. U ovisnosti od opreme, Henry košta između 9.000 i 12.000 eura. On je prvi muški robot namijenjen za žene.

Henry zna poželjeti dobrodošlicu vlasniku kada dođe kući, pričati o omiljenim tv emisijama ili filmovima, pričati viceve, te izgovara romantične fraze ili recituje ljubavne pjesme.

Henryjevo tijelo je od silikona, a glava robotike i spojena je na aplikaciju kojom upravljaju vlasnici putem iPada ili tableta. Težak je 38 kilograma, ali će biti dodatno popunjen mehanizmom za robotske pokrete tijela.

Svaki dio tijela se može napraviti po želji, pa čak i veličinu i oblik njegove “muškosti”, iako developeri još nisu pronašli način kako da ga učine robotskim potpuno.

“Žene su isto usamljene kao i muškarci. Ljudi ih zovu lutkama za seks, ali one su napravljene prvenstveno da prave društvo. U svijetu kompjutera ljudima nedostaje ljudske interakcije”, rekao je Matt McMullen, direktor firme Realbotix koja je napravila Henryja.

Ova kompanija je ranije napravila ženskog robota Harmony.