Naslovnica Zanimljivosti Prvi transmuškarac koji je rodio bebu upozorio ostale da to ne rade...

Prvi transmuškarac koji je rodio bebu upozorio ostale da to ne rade jer je “preteško”

858
0
PODIJELI
Hayden, čije je ime prvobitno bilo Paige, je postao prvi muškarac koji je rodio dijete. On je rodio prošle godine, a od tada je često izjavljivao kako mu se sviđa biti otac, ali kako nikome ne bi savjetovao da uradi istu stvar.

“Mislim da nisam bio spreman u tom momentu, ali sada sve ide kako treba i sve je na svom mjestu. Bilo je čudno, osjetio sam mnoštvo emocija i ne bih savjetovao nikome da uradi istu stvar. Ukoliko se ipak odlučite na ovo, uvjerite se da pored sebe imate dovoljno dobru podršku”, rekao je Hayden.

Dvadesetdvogodišnji Hayden se porodio na carski rez te kaže kako je cijelo to putovanje bilo veoma teško, ali da je sada veoma sretan jer ima kćerku koja odrasta u sretnom okruženju.

“Već sam operisao grudi i mislim da ću uskoro biti spreman da operišem i donji dio tijela. Također ću se uskoro vratiti na posao i eventualno pokrenuti vlastiti biznis, želim svojoj kćerki osigurati dobar život”, kaže Hayden.

Kada je tek objavio vijesti o trudnoći dobio je veliki broj prijetnji sa svih strana svijeta, a njegov odgovor na to je da on sada ima najbolju stvar na svijetu – kćerku, dok oni imaju samo mržnju.