Naslovnica Sex i ljubav Razlika između njih je 53 godine, no to im ne smeta: Zbog...

Razlika između njih je 53 godine, no to im ne smeta: Zbog njega se osjećam kao tinejdžerka

282
0
PODIJELI

Nesvakidašnji par iz Velike Britanije privukao je pozornost javnosti zbog velike razlike u godinama.

Razlika između Almede i njenog supruga Garyja Hardwicka je čak 53 godine, a uskoro će proslaviti sedmu godišnjicu braka.

Almeda, koja sada ima 77 godina, i Gary Hardwick, 24 godine, vjenčali su se 2015. nakon što su se upoznali na pogrebu Almedinog sina. U to vrijeme Gary je imao samo 17 godina i upravo je prekinuo vezu sa 77-godišnjakom, dok je Almeda imala 71 godinu.”Rekla sam mu: ‘Vidi, ja imam 71. godinu, a ti 17. Jesam li prestara za tebe?’ Stisnuo mi je ruku, nasmijao se i odgovorio: ‘Godine su samo broj'”, ispričala je Almeda za Daily Star.

Vjenčali su se nakon samo dva tjedna poznanstva i Gary se uselio u njezin dom, u kojem sada žive s Almedinim unukom, koji je tri godine stariji od Garyja.

Nakon njihove prve bračne noći, Gary je rekao da je Almeda njegova “žena iz snova” i dodao: “Fizička strana naše veze ne može biti bolja.”Almeda je izjavila da se zbog njega ponovno “osjeća kao tinejdžerka”.

Gary i Almeda podijelili su video na TikToku slaveći svoju šestu godišnjicu, a Gary je uz video napisao: “Toliko još prekrasnih godina koje dolaze.”

Njihove porodice u početku su se protivile njihovoj vezi, no na kraju su ih prihvatili i danas su svi u dobrim odnosima.