Naslovnica Sex i ljubav Sedam znakova da ste vi i vaš partner stvarno zaljubljeni

Sedam znakova da ste vi i vaš partner stvarno zaljubljeni

409
0
PODIJELI

Nije lako prepoznati znakove da ste u vezi u kojoj vam je uzvraćena ljubav, ali ako vam je ugodno dok ne radite ništa i osjećate se sigurno uz partnera – to je to.

U fazi kad još pomalo ‘hvatate’ i vlastite znakove da ste se zaljubili, kao i znakove druge strane da joj se sviđate. Svi smo različiti i nije ih lako prepoznati, ipak postoje neki univerzalni znakovi na temelju kojih ipak možete znati da je to ljubav.

Ne razmišljate više o bivšem/oj

Ako nedavno niste ni pomislili na to kako vas je bivša/i ostavio bez riječi, niste imali potrebu da im po nekoliko puta na dan pregledavate profil i povežete se sa svim novim prijateljima s kojima su se on/ona umrežili – stvari su prilično jasne. To znači da vas prošlost više ne zanima, da ste se okrenuli stvaranju uspomena s novom ljubavi.

Sve vas podsjeća na partnera

Spremate se uzeti meni u restoranu, pa se raznježite jer je to partnerov omiljeni meni? Obukli ste crne hlače i odmah se sjetili da ste ih nosili i na prvom spoju? Sve su to znakovi da ste nepovratno – zaljubljeni.

Nije vas briga za natalnu kartu

Naravno, korisno je znati kako su partneru posložene zvijezde, ali ako se ne opterećujete znakom, podznakom, i sličnim detaljima, već vam je dovoljno to što ste zajedno, to je dobar znak.

Ne zanima vas stara ljubav

Slučajno se dogodi da baš svaki put kad krenete dalje u životu vaš bivši to nanjuši i želi vas ponovno vezati za sebe, ali ako ste ovog puta potpuno nezainteresovani čak i za razgovor o tome – ljubav je u zraku.

Ne osjećate strah da će vas povrijediti

Puno puta ljudi misle da osjećaj da bi mogli biti povrijeđeni u vezi znači da im je stalo. To je možda istina, ali to nije ljubav. Niko ko vas voli neće htjeti da se osjećate nesigurno i u strahu da će vas povrijediti.

Osjećate se super

Veze zahtijevaju trud i ulaganje, ali kad se zaljubiš u nekoga, to je ‘posao’ kojem se želiš posvetiti i zapravo to uopće ne osjećaš kao neki veliki trud i zalaganje, već uživaš u tome.

Ne morate planirati vrijeme da bi vam bilo dobro

Jednako dobro se zabavljate i samo sjedeći na kauču, ne radeći ništa, kao što biste se proveli da se zajedno niz prekrasnu padinu na skijama. Jednostavno vam je super.