Naslovnica Sex i ljubav Šest stvari koje je bolje da sakrijete od partnera

Šest stvari koje je bolje da sakrijete od partnera

1567
0
PODIJELI
Young woman with finger to her lips, hush

Veze se temelje na povjerenju, ali neke stvari neće nikome da naude ako ostanu tajna. Poput četkice za zube, postoje i neke nematerijalne stvari koj treba da držite za sebe i ne dijelite ih s partnerom.

KILOGRAMI

Iako ste vidjeli kako neke fitnes djevojke koje su se posvetile vježbanju ponosno dijele svoju kilažu na Instagramu, većina žena će ovu brojku radije zadržati za sebe. Dama se ipak ne pita za godine i kilograme, zar ne?

BROJ PARTNERA

Rijetko koja žena će otkriti s koliko je muškaraca spavala. To ni na koji način ne može uticati na njenu vezu ili na bilo šta drugo, osim ako se nije opekla i zaradila neku hroničnu polnu bolest.

APETIT

Ponekad je ženama neprijatno da kažu da su i nakon te obilnije salate i dalje gladne. To se većinom odnosi na početak veze ili neobavezno zabavljanje prije nego što istina o ovom pitanju ispliva na površinu.

SPOSOBNOST U “MUŠKIM” POSLOVIMA

Ako ima potreban alat, gotovo svaka žena će uspjeti da sklopi bilo koji komad namještaja. Neke žene to neće priznati svojoj jačoj polovini samo zato da ne umanje njegovu ulogu muškarca u kući i da u njegovim očima ostanu krhke i ženstvene.

ISPUŠTANjE GASOVA

Iako nije nimalo privlačno, ipak se radi o normalnoj tjelesnoj potrebi. Ako se ne mogu zaustaviti do kupatila, žene će uglavnom krivicu svaliti na kućnog ljubimca ili neku višu silu.

NEZADOVOLjSTVO NAKON SEKSA

Kako ne bi narušile ego svog muškarca, žene će uglavnom prećutati loše trenutke i to da nisu u potpunosti zadovoljene. Drugi put će biti bolje!