Naslovnica Life Style Sve što trebate znati o samotamnjenju kože kod kuće

Sve što trebate znati o samotamnjenju kože kod kuće

54
0
PODIJELI
Woman self tanning before and after results
Stručnjaci upozoravaju na mogućnost pojave žutila na koži nakon korištenja ovih sredstava, ali isto tako preporučuje da se prije nanošenja koža pripremi i to tako što ćete napraviti dobar piling. Također, nemojte stavljati dezodorans, a lice obavezno očistite od šminke, piše Huffpost.com.Nanesite hidratantnu kremu samo na suha, problematična područja, a ne na cijelo tijelo. Na pitanje što je apsolutno najgore što možete učiniti kada nanosite sredstva za samotamnjenje, stručnjaci odgovaraju ne zaštititi ruke.

Uvijek koristite rukavicu kako biste spriječili “bojenje” dlanova, ali i samo nanošenje učinili čistijim i jednostavnijim postupkom. Uvijek pri ruci imajte i paket maramica kako biste mogli uklonili boju s neželjenih područja poput peta ili noktiju.

Također, stručnjaci preporučuju da imate dovoljnu količinu preprata za samotamnjenje, jer mnogi ljudi nanose tako male količine da zapravo samo naprave mrlje i fleke na koži. Važno je da temeljito i ravnomjerno nanesete sredstvo na kožu.

Iako većina prvo počne s licem, ipak se preporučuje da krenete od nogu prema gore. Ukoliko i pogriješite sa samotamnjenjem kod kuće uvijek vam tuš, kupka ili piling može pomoći kod fleka. Nakon toga možete krenuti ispočetka.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here