Naslovnica Sex i ljubav Tri stvari koje žene mogu podstaknuti na prevaru

Tri stvari koje žene mogu podstaknuti na prevaru

364
0
PODIJELI

Nošenje čarapa u krevetu, usmjerenost na zadovoljavanje isključivo vlastitih potreba i narcističko ponašanje navike su ponašanja koje će partnerke najlakše natjerati u tuđi krevet, pokazalo je nedavno istraživanje o vanbračnim aferama na više od 4000 ljudi britanske internet stranice Victoria Milan, a prenosi Daily Mail.

Među top razloge koje će podstaknuti ženu na prevaru spada i nekreativno ponašanje u krevetu zbog kojeg seks uvijek izgleda isto te se “odrađuje” rutinski, kao i preskakanje predigre, naveli su istraživači. Žene će, ako varaju, s tim ponašanjem početi nakon treće godine braka, a muškarci malo kasnije od toga. Zajednički motiv kod oboje za preljubu je dosada.

Zanimljivo je da su razlozi zašto muškarci varaju bili vrlo različiti, a momci su nedostatak seksa imenovali glavnim razlogom za varanje stalne partnerke, dok žene to nisu navele u svojih top pet razloga. Istraživanje je srušilo i jedan popularan mit – da je muškarcima teže ostati vjernima. Naime, oni s prevarama obično ‘kreću’ nakon 3 godine i 10 mjeseci u braku, kasnije od žena.

(24 sata.hr)