Naslovnica Bebe i mališani Tromjesečna djevojčica postala hit zbog svoje neodoljive frizure: Posebna je i luda

Tromjesečna djevojčica postala hit zbog svoje neodoljive frizure: Posebna je i luda

503
0
PODIJELI

Sve su bebe lijepe i slatke na svoj način, a tromjesečna Arlu sve je osvojila svojom neodoljivom frizuricom.

Iako je njena majka, Aliyah Lewis iz Walesa, već pri samom porođaju vidjela da njezina beba puno kose, tek kad su je ona i suprug okupali, imali su šta vidjeti – djevojčica je imala frizuru na kojima bi joj zavidjeli i mnogi odrasli.

@aliyahlewisxx

hey guys!! im soery but their wont be many vids today, just drafts as im very ill 😢hopefully back up and running tomorrow 💝

♬ Ridin’ Solo – Jason Derulo

Ova mama redovito na TikToku objavljuje snimke svoje kćerke i njezine divlje frizure, no osim pozitivnih komentara oduševljenja, ima i onih koji su zabrinuti za zdravlje malene djevojčice. Naime, pojedini korisnici TikToka vjeruju da bi mogla biti riječ o nekoj genetskoj bolesti ili alergiji na kravlji protein.

Mama uvjerava pratitelje da je njezina kći u potpunosti zdrava i da jednostavno samo ima gustu kosu. ”Koliko god joj pokušavala raščešljati kosu ili je počešljati da stoji opušteno, nema šanse. Strši u zrak i ne želi se spustiti, što god napravila”, objasnila je u jednoj od svojih TikTok objava.

Aliyah objašnjava da je Arlina neobična frizura često glavna tema njihovih obiteljskih razgovora, a jednom je prilikom i priznala da je stranci često zaustavljaju na ulici kako bi doznali zašto malena ima toliko gustu kosu.

”Neki čak misle da joj namjerno feniram kosu kako bi izgledala tako. Naravno da ne, nekad joj čak i stavim kapu da vidim hoće li se spustiti. Naravno, to se još nikad nije dogodilo na dulje od minute”, dodaje mama koja se nada da će djevojčici kosa i u starijoj dobi ostati ovakva.

”Meni i mom suprugu Adamu njezina je frizura odlična. Posebna je i luda, ali nama se baš zato sviđa”, zaključila je.