Naslovnica Life Style Uz tri jednostavna trika odaberite odgovarajuće farmerke bez isprobavanja (VIDEO)

Uz tri jednostavna trika odaberite odgovarajuće farmerke bez isprobavanja (VIDEO)

376
0
PODIJELI
Zbog pandemije koronavirusa mnogi izbjegavaju isprobavanje odjeće u radnjama, upravo kako bi suzbili širenje zaraze, međutim, ukoliko žele kupiti farmerke, onda se ipak moraju odvažiti na taj korak jer ne žele rizikovati i kupiti ih bez isprobavanja.

U objavljenom videu su prikazana i pojašnjena tri jednostavna trika na osnovu kojih možete biti sigurni hoće li vam farmerke koje su vam se dopale odgovarati.

Testiranje veličine farmerki

U videu je prikazan prvi trik, a riječ je o tome da odabrani model farmerki uzmete i njihovim pojasom obgrlite vrat. Ako se krajevi labavo dodiruju, onda će vjerovatno taj model pristajati vašoj figuri.

Trik s rukom

Stisnite šaku i ruku do podlaktice uvucite u pojas farmerki. Ako ruka od lakta do šake stane u gornji dio farmerki, odabrani model bi trebao dobro prijanjati uz kukove. Stilisti, međutim, upozoravaju da ova metoda ne funkcioniše na farmerkama izuzetno visokog struka.

Trik s bradom

Kako biste provjerili dužinu farmerki bez isprobavanja, uhvatite krajeve nogavica objema rukama i raširite ih. Ako međunožje farmerki završava tačno ispod brade, dužina nogavica je idealna.