Naslovnica Life Style Zarađuje milione zahvaljujući ljepoti, a ovako izgleda bez šminke (VIDEO)

Zarađuje milione zahvaljujući ljepoti, a ovako izgleda bez šminke (VIDEO)

886
0
PODIJELI

Jedna od najpoznatijih blogerki iz sfere ljepote Kloi Šep iz Australije u jednoj od posljednjih objava pokazala je moć šminke, ali je ujedno i razočarala mnoge obožavatelje.

Mlada zvijezda Instagrama Kloi Šep iz Australije daje djevojkama savjete o šminkanju i njezi kože, a posebnu pažnju posvećuje aknama, jer ovaj problem ima još od tinejdžerskih dana.

I dok su svi navikli da je viđaju perfektno našminkanu, sa porculanskim tenom, jujtjuberka je ovog puta snimila tutorijal na kome je pokazala savršeni trik za prekrivanje bubuljica, a ujedno je pokazala kako je ovaj problem kod nje izražen.

Video-snimak je pregledan više od 300.000 puta, njeni savjeti su veoma značili djevojkama koje takođe imaju probleme sa aknama, ali se Australijanka ipak suočila sa dosta kritika.

Naime, mnogi su joj zamjerili “zato što se previše šminka” i, kako kažu, “obrađuje svoje fotografije kako bi izgledala poput manekenki”.

Blogerka je zahvaljujući svom talentu u šminkanju zaradila ogromno bogatstvo, a zanimljivo je da je video-snimak na kome pokazuje svoje pravo lice postavila samo na Jutjub, a ne i na Instagram, gdje isključivo objavljuje fotografije nalik onima koje prave modne blogerke.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=KxngsaVgUvU