Naslovnica Sex i ljubav Žene koje naprave prvi korak imaju veću šansu da pronađu ljubav svog...

Žene koje naprave prvi korak imaju veću šansu da pronađu ljubav svog života

568
0
PODIJELI
Jedan od razloga za to, kako upućuje studija, je da žene ne trebaju gubiti vrijeme čekajući gospodina idealnog i onoga ko ispunjava sve uvjete.Prema standardima web stranica za upoznavanje, muškarci šalju puno više poruka od žena i to je činjenica. Ova strategija ima isti princip kao i ribolov, što je veća mreža koju bacate, veće su šanse da ulovite nešto ili nekoga. No kvantitet ne znači i kvalitet, a žene mogu provesti dane ako ne i mjesece na internet stranicama za sastanke čekajući da se njihov princ javi. Zbog toga je vrijeme da prestanete sjediti i čekati, preuzmite stvari u svoje ruke.

Žene koje prve prilaze muškarcima odmah pobuđuju njihovo zanimanje

Zanimljivo je da, bez obzira na to koliko poruka primaju žene, stopa njihovog odgovora uglavnom je ista. Međutim, s muškarcima je potpuno suprotno. Što više poruka dobijaju, više ih i šalju, a dame bi te informacije trebale koristiti u svoju korist. Studija kaže da žene imaju 2,5 puta veću šansu da će se čuti s momkom ako naprave prvi potez.

Žene koje prve prilaze imaju šansu da pronađu boljeg partnera

Preuzimajući inicijativu, dame se mogu pobrinuti da razgovaraju s dobrim muškarcima, s nekim ko im u potpunosti odgovara.

Žene imaju veće šanse da pronađu ljubav ako priđu prve

Za većinu ljudi u svijetu web stranice za upoznavanje idealne su za započinjanje veze i pronalazak srodne duše, a ako žena napravi prvi korak, šansa da će pronaći onog pravog još je veća. Internet platforma za pronalazak srodnih duša “The League” također je provela vlastito istraživanje. Otkrili su da je u većini slučajeva, kada je riječ o sretnim i uspješnim vezama, žena bila ta koja je započela razmjenu poruka.