Naslovnica Sex i ljubav Znakovi da ste spremni za novu vezu

Znakovi da ste spremni za novu vezu

343
0
PODIJELI

Nespremnost može biti razlog za propadanje vaše nove veze. Nije lako preboljeti raskid, naročito ako ste vi strana koja je ostavljena. Ako još uvijek liječite svoje slomljeno srce, ideja o tome da upoznate nekog novog i da sa njim započnete novu ljubavnu avanturu zaista može da bude privlačna.

Ali, prije nego što to uradite morate se uvjeriti da ste potpuno spremni za novu ljubav. U našoj galeriji vam otkrivamo znakove koji vam mogu reći da ste zaista spremni za to da neko novi osvoji vaše srce.

ZAVRŠILI STE DA “RADOM“ NA ZABORAVLJANJU BIVŠE LJUBAVI

Znaćete da ste spremni za novu vezu, ako ste proveli izvijesno vrijeme obrađujući svoju prethodnu vezu u glavi. Nakon svakog raskida, važno je da sebi date vremena i prostora da zaliječite nastale rane. Iako pojedinci radije ne bi prolazili kroz sve što im se dogodilo u prošloj vezi, makar mali dio unutrašnje refleksije je preko potreban. Samo tako možete dobiti šansu da prebolite bivšu ljubav. U suprotnom završićete sa nekim ko će vam gotovo sigurno slomiti srce.

ZNATE ŠTA JE POŠLO NAOPAKO U VAŠOJ PROŠLOJ VEZI

Bez obzira na to koliko je veza trajala, važno je da nakon njenog završetka odvojite vreme da procesuirate ono što se dogodilo. Svaka veza vas može mnogo čemu naučiti, kako o vama samima, tako i o osobama sa kojima birate da budete u vezi. Kada izvedete zaključak o tome šta je pošlo naopako u vašoj prethodnoj vezi, znaćete kako da ne ponavljate istu grešku, i na koji način da prepoznate crvene lampice.

PROŠLO JE NEKO REALNO VRIJEME OD ZAVRŠETKA VAŠE PROŠLE VEZE

Ne postoji čvrsto pravilo kog bi trebalo da se držimo kada sa jednom vezom završimo, i kada ulazimo u drugu. Međutim, neko realno vrijeme između dvije veze je zaista neophodno, naročito ako se radi o dugoj vezi. To vrijeme služi da zaliječite svoje srce, razmislite o onom što želite u svom životu i odlučite kakvog partnera vidite kraj sebe, u budućnosti. U tom pogledu, ako ste raskinuli juče, nije poželjno da već danas imate novu ljubav.

U VEĆINI SLUČAJEVA VAM JE SASVIM OK KADA STE SAMI

Važan znak koji vam može otkriti da ste spremni za novu vezu je taj da se osjećate dobro u svojoj koži kada ste sami. Ako vam samoća smeta, pokreće lavinu teških pitanja, čini da se osećate odbačeno, nevoljeno i nesrećno, to je znak da morate još da radite na sebi prije nego što potražite novu ljubav. Najzdravije su one veze u kojima je svaki partner nezavisna osoba, svesna sebe i svojih kvaliteta.

OTVORENI STE ZA NOVE LJUBAVI U SVOM ŽIVOTU

Obično kada nam neko slomi srce, postajemo zatvoreni pred ljudima, i svim silama se trudimo da nikog ne puštamo da nam priđe. Najlakši način da znate da ste spremni za novu vezu je taj što puni nade razmišljate o novim mogućnosti i budućim romansama. Ogorčenost ka muškom svijetu, zbog jednog od njih koji vas je povrijedio, može zalediti vaše srce. A sve dok je takvo, vi niste spremni za novu vezu.

(Prva.rs)